FOR DEG SOM HAR SKJEVE HORNHINNER

Astigmatisme, også kalt skjeve horhinner, er en vanlig synsfeil som krever at kontaktlinsen sitter godt på øyet og er behagelig. Biotrue®ONEday er utstyrt med avansert peri-ballastteknologi, som gjør at linsen justerer seg ved hvert blunk og dermed sitter komfortabelt på øyet – spesielt viktig for deg som har astigmatisme!

BiotrueONEday består dessuten av det unike materialet HyperGel, som imiterer øyets eget fuktsystem. Det gjør at den beholder 98 % av linsens fuktighet i opptil 16 timer.

Viktige funksjoner og fordeler

Peri-ballastdesign holder linsen på riktig plass på øyet ved å justere posisjonen ved hvert blunk.

HyperGel inneholder samme vannmengde som den naturlige hornhinnen (78 %) og etterligner tårefilmens lipidlag. Det skaper en linseoverflate som hindrer uttørking, noe som gjør at BiotrueONEday beholder 98 % av linsens fuktighet i opptil 16 timer.

High Definition Optics BiotrueONEday er utformet med High Definition Optics – en teknologi som bidrar til å redusere forekomsten av tåkesyn, halofenomener og blending. Det gir skarpt og klart syn i både sterk og svak belysning.

Innebygd UV-filter gjør at BiotrueONEday sammen med solbriller gir deg fullgod beskyttelse når du er ute i solen.**

**UV-absorberende kontaktlinser kan IKKE erstatte UV-absorberende solbriller, da de ikke helt dekker øyet og dets omkringliggende områder. Derfor skal du fortsette å bruke UV-absorberende solbriller. Kontakt din optiker for mer informasjon.

Prøv nå