FOR DEG SOM ER LANGSYNT

Biotrue®ONEday endagslinser imiterer øyets naturlige funksjon, noe som gir en behagelig og skarp synsopplevelse hele dagen. BiotrueONEday inspireres av øyets biologi, og dette betyr blant annet at linsen har samme fuktighetsgrad som øyet og beholder 98 % av fukten i opptil 16 timer.

Så uansett om du trenger en linse du skal bruke under morgenøkten i treningssenteret eller på middagen om kvelden, er BiotrueONEday alternativet for deg.

Viktige funksjoner og fordeler

HyperGel inneholder samme vannmengde som den naturlige hornhinnen (78 %) og etterligner tårefilmens lipidlag. Det skaper en linseoverflate som motstår uttørking, noe som gjør at BiotrueONEday beholder 98 % av linsens fuktighet i opptil 16 timer.

High Definition Optics BiotrueONEday er utformet med High Definition Optics – en teknologi som bidrar til å redusere forekomsten av tåkesyn, halofenomener og blending. Det gir skarpt og klart syn i både sterk og svak belysning.

Innebygd UV-filter gjør at BiotrueONEday sammen med solbriller gir deg fullgod beskyttelse når du er ute i solen.**

**UV-absorberende kontaktlinser kan IKKE erstatte UV-absorberende solbriller, da de ikke dekker hele øyet og dets omkringliggende områder. Derfor skal du fortsette å bruke UV-absorberende solbriller. Kontakt din optiker for mer informasjon.

Prøv nå