FOR DEG SOM ER ALDERSLANGSYNT

Hvis du har utviklet alderslangsynthet (presbyopi) kan Biotrue®ONEday endagslinser hjelpe deg med skarpt og bekvemt syn hele dagen – på alle avstander. BiotrueONEday har en såkalt 3-zone Progressive DesignTM. Det betyr at linsen har en sone for hver synsavstand – kort, mellomlang og lang avstand.

BiotrueONEday består dessuten av det unike materialet HyperGel, som imiterer øyets eget fuktsystem. Det gjør at den beholder 98 % av linsens fuktighet i opptil 16 timer.

Viktige funksjoner og fordeler

Multifokal 3-zone Progressive DesignTM med spesiell sone for hver synsavstand.

HyperGel inneholder samme vannmengde som den naturlige hornhinnen (78 %) og etterligner tårefilmens lipidlag. Det skaper en linseoverflate som motstår uttørking, noe som gjør at BiotrueONEday beholder 98 % av linsens fuktighet i opptil 16 timer.

High Definition Optics BiotrueONEday er utformet med High Definition Optics – en teknologi som bidrar til å redusere forekomsten av tåkesyn, halofenomener og blending. Det gir skarpt og klart syn i både sterk og svak belysning.

Innebygd UV-filter gjør at BiotrueONEday sammen med solbriller gir deg fullgod beskyttelse når du er ute i solen.**

**UV-absorberende kontaktlinser kan IKKE erstatte UV-absorberende solbriller, da de ikke helt dekker øyet og dets omkringliggende område. Derfor skal du fortsette å bruke UV-absorberende solbriller. Kontakt din optiker for mer informasjon.

Prøv nå